1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Broccoli
  6. visragout met broccoli

visragout met broccoli

Door: francy_a

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 02-11-1999

Ingrediënten 4 personen


*200 gr. broccoliroosjes, *zout, *500 gr. gefileerde kabeljauw, * 2 dl visfumet, *2? dl creme fraiche, *peper uit de molen, *boter.



Nog nooit zo snel iets op tafel gezet en nog lekker ook

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Broccoliroosjes wassen en 5 minuten koken. Dan uit laten leken in een vergiet.
Vis onder stromend water afspoelen.In smalle repen snijden.

Bereidingswijze

Breng de visfumet aan de kook. Voeg de repen vis toe. Schep alles gedurende 3 minuten voortdurend om. Voeg onder voortdurend roeren en nadat je de pan van de warmtebron hebt afgenomen, de creme fraiche(op kamertemperatuur) hier aan toe en laat alle nog 2 tot 3 minuten zachtjes pruttelen. Voeg er zout en peper aan toe en schep de broccoliroosjes er voorzichtig door.
Kook tagliatelle en met een klontje boter omscheppen.

Serveertip

Verdeel de tagliatelle over de voorverwarmde borden. Schep er hierna de visragout met de broccoli over.
Aan tafel kun je eventueel nog wat geraspte kaas erover strooien.
Smakelijk.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top