Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. viscurry

viscurry

Door: motormuis

  • Indiaas Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-11-1999

Ingrediënten 3 personen


2 kleine uien,
1 rood pepertje,
3 eetl. olijfolie,
1 eetl. geraspte gemberwortel,
1 eetl. milde kerriepoeder,
1 eetl. paprika poeder,
1 teentje knoflook,
3 dl kokosmelk (blikje),
750 g gefileerde kabeljauw,
zout, peper, citroensap en verse koriander.



Gewoon lekker makkelijk.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Knoflook en rode peper (zonder pitjes) snipperen. Uien in ringen snijden.

Bereidingswijze

Olijfolie in een pan met dikke bodem verhitten. Hier de uiringen lichtbruin in fruiten. Voeg de gemberwortel, kerriepoeder, paprikapoeder, knoflook, rode peper en koriander toe en warm dit al omscheppend even door. Daarna de kokosmelk toevoegen en aan de kook brengen. Iets laten inkoken en op smaak brengen met peper, zout en citroensap. De vis in stukken snijden en in de saus pocheren tot deze gaar is.

Serveertip

Vis garneren met korianderblaadjes. Smaakt goed met peterselieworteltjes en (basmati)rijst.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van motormuis
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top