Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Goulash
  6. goulash stoofpot

goulash stoofpot

Door: prosit

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-10-1999

Ingrediënten 5 personen


6 ons rund- (of lams)vlees in dobbelstenen; 1 grote ui; 2 teentjes knoflook; 100 gram spekjes; 2 grote rode en 2 groene paprika's; 1 blikje gepelde tomaten; 1 theelepel tijm; 1 eetlepel paprikapoeder; 2 bouillontabletten; 2 glazen wijn; ca 5 grote kruimaardappelen; zout en peper.



Eeen heerlijke variant van een Allerhande recept.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui snipperen, knoflook knijpen en paprika's in stukken snijden.

Bereidingswijze

In de olie eerst de spekjes en dan het vlees rondom bruin bakken, ui en knoflook na ca 7 minuten erbij; daarna de paprika erbij bakken ca 2 min.; tomaten, kruiden, wat water en wijn met de bouillonblokjes erdoor en ruim 2 uur met dichte pan op klein vuur laten sudderen. Dan de kruimige aardappels koken, afgieten, stampen en erdoor mengen. Proeven of er nog wat zout bij moet. Eet gezond en lekker!

Bron

Allerhande (AH)



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van prosit
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top