1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Clafoutis
  5. Clafoutis

Clafoutis

  • , Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 31-10-1999

Ingrediënten 4 personen



1 potje kersen zonder pit van 370 ml
2 eieren
¼ l melk
40 g suiker
70 g bloem
1 zakje vanille suiker
1 borrelglas Cherrykiss of kersensap
poedersuiker



Warm kersentoetje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de kersen uitlekken. Klop de eieren met de melk, suiker, bloem, vanillesuiker en de Cherrykiss of het kersensap schuimig. Schenk 1/3 van het deeg in een ingevette ovenschaal. Schep de kersen op het deeg en schenk de rest van het deeg erover. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de clafoutis in de oven in ca. 45 minuten gaar. Bestrooi de clafoutis met poedersuiker en serveer direct.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annelief


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annelief
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top