1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Rijst (Gele Rijst Met Doperwtjes Ei)

Rijst (Gele Rijst Met Doperwtjes Ei)

  • Indiaas, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 31-10-1999

Ingrediënten 4 personen


250 gr droogkokende rijst; 5 dl groenten-bouillon; 1 tl kurkuma (geelwortel), 100 gr. diepvries doperwten;2 eieren; 1 el olie; naar smaak zout en peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst met de bouillon en de kurkuma volgens aanwijzing op het pak gaar en roer er kort voor het eind vd kooktijd de doperwtjes door.Klop de eieren los met wat zout en peper. Verhit de olie in een koekepan en maak een dunne omelet. Rol de omelet op en snijd deze in reepjes. Schep de rijst in een voorverwarmd schaal en leg de reepjes omelet erop.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van loes53


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van loes53
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top