1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Krab met dillesaus

Krab met dillesaus

Door: barb_barb

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-10-1999

Ingrediënten 2 personen


* 200 gram crabfantasy
* 300 gram haricot verts
* 375 gram krieltjes
* 1 zakje Noorse dillesaus
* 1/2 bekertje creme fraiche
* 5 theelepels fijngeknipte dille
* 25 gram boter
* 1 citroen
* 2 eetlepels fijngeknipte bieslook



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

(Crabfantasy in ca. 3 1/2 uur laten ontdooien.) Haricots verts schoonmaken en wassen. In pan met ruim water en zout haricots verts in ca. 7 minuten beetgaar koken. In pan met weinig water krieltjes in ca. 5 minuten gaar koken.
Intussen Crabfantasy in verpakking ca. 2 minuten in pan met heet water leggen. Verpakking openen en stukjes losmaken. In steelpan saus maken met 2 dl. water. Creme fraiche en 1 eetlepel dille erdoor roeren.
Saus op twee borden schenken. Lauwwarme Crabfantasy erop leggen. Haricots verts afgieten en helft van boter erdoor mengen. Krieltjes afgieten en rest van dille en boter erdoor mengen.
Haricots verts en krieltjes naast saus leggen.
Garneren met schijfjes citroen en bieslook.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barb_barb
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top