1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. borek

borek

  • Afrikaans, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-10-1999

Ingrediënten 4 personen


1 pak filodeeg (kant-en-klaar)
Voor de vulling:
375 g turkse (vette) feta
2 eieren
1 tl peper
2 tl gedroogde munt
klontje boter


Verder heb je nodig


Oven


Kaasflapjes

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vermeng alle ingredienten van de vulling met elkaar.Vul de blaadjes filodeeg met het kaasmengsel en vouw ze dicht(envelopje). Plaats ze op een ingevette ovenplaat.

Bereidingswijze

Bak ze af in een voorverwarmde oven van 180 C gedurende 30 min.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van libaneus


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van libaneus
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top