1 pak filodeeg (kant-en-klaar)
Voor de vulling:
375 g turkse (vette) feta
2 eieren
1 tl peper
2 tl gedroogde munt
klontje boter
Oven
Kaasflapjes
Vermeng alle ingredienten van de vulling met elkaar.Vul de blaadjes filodeeg met het kaasmengsel en vouw ze dicht(envelopje). Plaats ze op een ingevette ovenplaat.
Bak ze af in een voorverwarmde oven van 180 C gedurende 30 min.
carolientje61 12-04-2009
Lijkt me lekker. Kan het ook nog in kleinere pakketjes als borrelhapje serveren.
Bedankt voor je recept.
gr Carin
pelin 02-11-2000
Turkije in Afrika?
verwennerij 30-10-1999
Hallo libaneus,
volgens mij heb ik dit gerecht eens in een Turks restaurant gegeten. Echt heel erg lekker. Ik ga het ook zo gauw mogelijk uitproberen.
Bedankt.
Groetjes
Verwennerij.