Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Humus
  6. Humus

Humus

Door: erie_fraters

  • Slanke keuken, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-10-1999

Ingrediënten 2 personen


1/2 l blikje kikkererwten
4 eetl tahin (uit de Turkse winkel of de toko)
1 teentje knoflook uit de pers
peper en zout
sap van 2 citroenen
1 eetl plantaardige olie
1 theel paprikapoeder



Kikkererwtenpuree

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pureer de kikkererwten met de tahin, de knoflook, peper en zout en het
citroensap in de Blender. Doe het mengsel in een kom. Meng de olie met het
paprikapoeder en giet het over de humus. Lekker met zuurdesembrood, stukjes wortel, bloemkoolroosjes of stukjes komkommer.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van erie_fraters
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top