1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Bami Godok

Bami Godok

Door: weeefpeehaa

  • Indonesisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-10-1999

Ingrediënten 4 personen


250 g dunne bami, 5-6 hampignons, fijngesneden, 12 peultjes in reepjes, 150 g kippenborst, 1 flinke plak ham in reepjes, 4 worteltjes in reepjes, ? blikje bamboespruiten, 1 handje tauge schoongemaakt, zout, peper en ve-tsin



Bamisoep

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de bami gaar en uit laten lekken. Klaar houden voor gebruik. Van de kip 1? liter bouillon trekken. Is de kip gaar, haal deze eruit en in kleine stukjes plukken. Laat de bouillon op een klein vuur sudderen. Bamboespruiten in schijfjes snijden. Voeg de kip en de rest van de ingredienten toe. Kruiden naar eigen smaak toevoegen. Nu de bami erbij en alles goed doorroeren. Maak een omelet en snij deze in kleine stukjes. Garneer er de bami mee.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van weeefpeehaa
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top