Scholfilet In Chinese Bieslooksaus
- Chinees, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 24-10-1999
door de marinade met sherry, gember en ketjap, zullen zelfs vishaters dit gerecht lekker vinden.
Bereidingswijze
In een kommetje sherry, bakgember, olie en sojasaus tot sausje roeren. Helft van bieslook erboven fijnknippen en erdoor roeren. Sausje over scholfilet schenken en ca 5 minuten laten intrekken. Peultjes en worteltjes in magnetronschaal doen. Scholfilet erop leggen en sausje erover gieten. Spekjes erover verdelen. In magnetron visschotel, afgedekt in ca 10 minuten op vol vermogen gaar laten worden. Schol halverwege keren en groenten doorroeren. Intussen rest van bieslook in stukjes van ca 4 cm knippen.
Serveertip
Visschotel uit magnetron nemen en garneren met stukjes bieslook. Serveren met rijst.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties