1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Tirakia( Kaaspasteitjes)

Tirakia( Kaaspasteitjes)

Door: lindas_smulweb

  • Grieks, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-10-1999

Ingrediënten


5 plakjes roomboterbladerdeeg, 60 gr feta, 30gr geraspte Parmezaanse kaas, 1 ei, 1 eetl fijngehakte peterselie, peper.


Verder heb je nodig


Bakplaat bekleed met bakpapier


Griekse bladerdeeg flapjes met feta

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien
Verwarm de oven voor op 200 graden

Bereidingswijze

Verkruimel de feta boven een kom.
Voeg de Parmezaanse kaas, het ei, de peterselie en de peper naar smaak toe en meng alles goed door elkaar.
Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren.
Verdeel het kaasmengsel over de bladerdeeg vierkantjes en vouw ze schuin dubbel.
Plak de randen goed vast met wat water.
Leg de driehoekjes op een met bakpapier bekleed bakblik en bak ze, in ca. 20 min, in de voorverwarmde oven goudbruin.

Serveertip

Deze flapjes zijn het lekkerst als je ze met zelfgemaakte tzatziki eet (ook dit recept staat op mijn smulpagina)



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindas_smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top