1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Tartaar, pikante

Tartaar, pikante

  • , Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 24-10-1999

Ingrediënten 4 personen


500 g tartaar, 2 sneetjes witbrood, 2 eieren, 2 el paneermeel, zout, 1 tl mosterd, uienpoeder, 2 tl majoraan, 1 el fijngesneden peterselie, 20 g margarine, 20 g paneermeel


Verder heb je nodig


Romertopf


Een tartaar'brood' uit de romertopf.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kneed een stevige massa van het vlees, het geweekte en goed uitgeknepen brood, eieren, paneermeel en kruiden. Vorm er met de handen een brood van en leg dit in de ingevette vochtige romertopf.Leg er wat vlokjes margarine op en strooi er paneermeel over.Plaats de gesloten schotel gedurende 70 minuten op 200 graden in de niet voorverwarmde oven.

Serveertip

Opdienen met een pikante saus, bijvoorbeeld paprikaketchup (zie mijn eigen recepten).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top