1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Regionale keuken
  5. Baslergerecht

Baslergerecht

  • Regionaal, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-10-1999

Ingrediënten


Pannenkoeken-asperges-sauce hollandaise



Een typisch zwitsers gerecht van het kanton Bazel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak je pannenkoeken rol ze op en snij de pannenkoeken in lange reepjes.
De asperges pellen en samenbinden en laten gaar koken in een open pot.
Als de asperges gaar zijn, de reepjes pannenkoeken in een bord leggen, de asperges erbij en overgieten met de sauce hollandaise.Een typisch gerecht uit het kanton Bazel en alleen te bekomen in de periode Pasen-juli

Serveertip

Schenk hierbij een frisse witte wijn



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frj


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frj
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top