1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Toad In The Hole

Toad In The Hole

  • Engels, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-10-1999

Ingrediënten 4 personen


75 gram zelfrijzend bakmeel, 1/2 t.l. zout, 2 losgeklopte eieren, 2.5 dl. melk, 8 dikke, stevige worstjes, 50 gram rundervet, 1 kleine ui, in ringen gesneden, 150 gram tarwebloem.



Eenvoudig maar heerlijk gerecht uit de Engelse keuken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 210 C.
Zeef meel en zout in een grote kom, maak een kuiltje in het midden. Goet er geleidelijk een mengsel van melk en eieren bij en klop alles glad. Laat 15 min. rusten.

Bereidingswijze

Prik de worstjes in met een vork. Doe de helft van het vet in een lage grote ovenschaal. Verhit het vet in de oven, terwijl de worstjes verder voorbereid worden. Bak de worstjes in een koekenpan in plm. 5 minuten bruin. Doe ze over op een bord, bak daarna de ui in de pan totdat ze zacht zijn. Leg de worstjes en de uien in de voorverwarmde schaal en giet snel het beslag erover. Bak het 30 minuten in de oven totdat het beslag gaar en goudbruin is. Direct opdienen met moster.

Serveertip

I.p.v. rundervet kan ook gewoon braadboter gebruikt worden.
Lekker bij salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annemaria


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annemaria
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top