Runderrollade Met Pesto En Pijnboompitten

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Dit gerecht kan zowel warm als koud worden gegeten.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
1 runderrollade van ca. 800 gram (niet gekruid), 100 gram boter, 150 gram pijnboompitten, zonnebloemolie, 1 potje pesto
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Braad de rollade rondom bruin in de boter. Draai het vuur laag en laat met het deksel op de pan 30 minuten stoven (de rollade mag rose zijn). Rooster de pijnboompitten in een paar druppels olie in de koekenpan lichtbruin. Schep ze uit de pan. Laat de rollade iets afkoelen, knip het net dat er omheen zit in de lengte open en verwijder het voorzichtig. Smeer de rollade rondom in met pesto en strooi er de pijnboompitten over. Druk ze iets aan. Snijd in plakken van 0,5 cm dik en leg op een schaal.

Serveertip

Wijntip: Medoc. Graves, Pomerol en Saint-Emilion

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

angel_christmas avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten