1. Home
  2. Recepten
  3. Duitse keuken
  4. Gemarineerde Schapenkaas

Gemarineerde Schapenkaas

  • Duits,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 22-10-1999

Ingrediënten


500 gr schapenkaas, 2 uien, 5 teentjes knoflook, 3 twijgjes thijm, 1 schoongemaakte rode peper, 1 laurierblad, 1 el peperkorrels, olijfolie.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schapenkaas in blokjes snijden. Uien en knoflook in plakken snijden. Alles met de kruiden in een afsluitbare (weck)pot doen en met de olie aanvullen. Alles moet door de olie worden bedekt. Na 1 week is het geheel goed doorgetrokken. Lekker op witbrood/baguette.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jam_en_gelei


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jam_en_gelei
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top