1. Home
  2. Recepten
  3. rauwkost dip

rauwkost dip

Door: chrimar

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-10-1999

Ingrediënten


1 klein uitje
paprika poeder
kerrie poeder
2 theelepels ketjap manis
frites saus (of nog minder vet)
scheutje water
knoflook
peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uitje heel fijn snijden, knoflook pellen en fijnsnijden (of persen)

Bereidingswijze

Neem een schaaltje, doe daar alles in en meng het goed, tot een dik papje ontstaat.
Het papje moet een beetje beige kleur hebben.
Zolang het papje te dik is kunt u water blijven toevoegen tot het de juiste dikte heeft (naar eigen smaak).

Serveertip

Lekker met rauwkost (selderij, wortel, komkommer, radijs, paprika stroken) of met Naturel chips.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chrimar
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top