1. Home
  2. Recepten
  3. Oesterzwammen Met Tijm In Een Deegbakje

Oesterzwammen Met Tijm In Een Deegbakje

  •  , Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-10-1999

Ingrediënten 4 personen


400 gram oesterzwammen; boter; 1 t look; 1 sjalot; enkele takjes tijm; gehakte peterselie; 1,5 dl room; 1,5 dl gevogeltefonds of bouillon; peper en zout; 4 videkes (bladerdeegbakjes zoals voor koninginnehapje; voor het recept zie elders op mijn pagina)



Vegetarisch lekker voor of tussengerechtje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de oesterzwammen schoon en snij ze in julienne (lucifers); bak ze op een hevig vuur kort aan en kruid met peper en zout; voeg de gehakte sjalot, geperste look, gehakte peterselie en verkruimelde tijm toe; overgiet met room en gevogeltefonds; kruiden en laten inkoken.

Serveertip

Vul de videkes met het oesterzwam-mengsel, plaats dit op een bord, omgeven met wat krulsla, tomaten- en citroenpartjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fien


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fien
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top