1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Haricots Verts Met Hazelnoten

Haricots Verts Met Hazelnoten

Door: kerst_pasen_pinkster

  • Frans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-10-1999

Ingrediënten 8 personen


75 g. blanke hazelnoten
600 g. harcots verts
zout
1 ? el. Walnotenolie
1 el. Oregano



Recept ontvangen van Hannie Merkelijn, waarvoor heel erg bedankt.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de hazelnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin. Maak de haricots verts schoon en kook ze in water met zout in ca. 7 min. beetgaar. Druppel de olie erover en schep de hazelnoten en de oregano erdoor. Seveer direct.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top