1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Chocoladecake

Chocoladecake

Door: geertje71

  • Nederlands, Banket
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 18-10-1999

Ingrediënten


150 g witte basterdsuiker, 200 g droge koekjes (biscuits), 1 ei, 1 zakje vanillesuiker, 2 eetlepels cacao, 200 g boter


Verder heb je nodig


Eventueel: magnetron, keukenmachine, koelkast


Een cake waarbij je geen oven nodig hebt!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in een pannetje of (sneller) in de magnetron* Roer er de basterdsuiker, vanille suiker, het ei en de cacao door* Breek de koekjes (in de Keukenmachine bijvoorbeeld) en meng deze door de boter/suikermassa* Druk de massa in een cakevorm en laat de cake opstijven in de koelkast* Om de cake te lossen uit de vorm de vorm HEEL EVEN onderdompelen in een warm bad en de cake storten op een plank.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van geertje71
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top