1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Blinde Vinken In Kerrie-peterseliesaus

Blinde Vinken In Kerrie-peterseliesaus

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-10-1999

Ingrediënten 4 personen


4 blinde vinken, 50 gram boter, 2 el bloem, 2 tl kerrie (of naar smaak), wat gesneden peterselie, 1/2 kopje water, 1/2 kopje koffiemelk.



Lekkere variatie.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Braad de blinde vinken in de boter zachtjes gaar in ongeveer 20 minuten. Vlees uit de pan halen. Bloem en kerrie bij de bruine boter doen en goed roeren. Water erbij en al roerend 2 minuten laten doorkoken. Koffiemelk erbij, de peterselie erdoor en als alles goed gemengd is een gedeelte over het vlees gieten. De rest apart opdienen.

Serveertip

Erg lekker met doperwtjes en gebakken aardappeltjes of rijst. Wat frisse gemengde sla, of een komkommer-tomatensla erbij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top