1. Home
  2. Recepten
  3. Pindasaus
  4. Pindasaus

Pindasaus

Door: anneker_r

  •  , Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-10-1999

Ingrediënten


1/3-1/2 pot pindakaas,1 tl.sambal of iets meer, 2eetl. ketjap,zout,bruine suiker,citroensap,1 gefruite of geraspte ui,1 teentje knoflook



Dit is echt een heerlijke pindasaus !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten in een pannetje door elkaar en voeg zoveel warm water toe tot er een dikke saus ontstaat. Warm de saus voorzichtig op niet te hoog vuur, waarbij u erop moet letten dat zij niet gaat koken. Mocht de saus gaan schiften, roer er dan een scheutje heet water door. De saus moet scherp van smaak zijn, de citroensmaak mag niet overheersen.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anneker_r
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top