1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. stoofschotel met corned beef

stoofschotel met corned beef

Door: rom

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-10-1999

Ingrediënten 4 personen


750-800 gr geschilde aardappelen
4 el olie
2 grote gesnipperde uien
3 stengels bleekselderij gesnipperd

3 fijn geraspte wortelen
worcestersaus
peper
1 tl fijne mosterd
6 dl bouillon
3 el aardappelmeel
aroma,zout
450 gr corned beef



Een heerlijk gerecht van corned beef,ui,bleekselderij en wortelen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de aardappelen even groter dan dobbelstenen en bewaar ze in water.
erwarm de olie en roerbak de uien goudgel.
oeg de bleekselderij en de wortel toe en sprenkel er worcestersaus over.Doe een deksel op de pan draai vuur laag en laat 5 min smoren.Voeg aardappelblokjes toe.
Roer peper,mosterd met wat bouillon tot een glad papje giet dit met de rest van de bouillon over de aardappelen.Breng aan de kook en laat de aardappelen gaar worden.
Roer van het aardappelmeel met wat water een papje en bind het kooknat hiermee.Proef af en voeg naar smaak aroma,peper en zout toe.
Snijd de corned beef in blokjes of plakken en roer dit door de groenten



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top