1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Witte chocolademousse

Witte chocolademousse

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-10-1999

Ingrediënten 6 personen


200 gr. witte chocolade - 1 dl. volle melk - 1/2 dl. grand marnier - druppeltje citroensap - 2 dl. slagroom - 2 of 3 blaadjes gelatine (afhankelijk van de stevigheid van de mousse) - 1 1/2 el. grand marnier



Je eet nog net niet de schaal op!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Smelt de chocolade au-bain-marie in de melk en de 1/2 dl. grand marnier. Stel de gesmolten chocolade koud. Voeg een druppeltje citroensap toe. Week de gelatine in koud water

Bereidingswijze

Verhit de 1 1/2 el. grand marnier en los de gelatine hierin op. Doe bij de chocolade. Sla de slagroom stijf. Voorzichtig onder de chocolade mengen. In de koelkast op laten stijven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van coxie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van coxie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top