1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Ham-Asperges Ovenschotel

Ham-Asperges Ovenschotel

  • Internationaal, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-10-1999

Ingrediënten 4 personen


2 stengels bleekselderij in stukjes gesneden, 30 gram boter, 1 blikje aspergeroomsoep, 1 dl water of melk, vers gemalen peper naar smaak, 2 kopjes warme gekookte rijst, 1 kopje ham in stukjes gesneden, 1 blikje aspergestukjes uitgelekt, 4 el parmezaanse kaas.



Heel makkelijk en snel te maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen 190 C.
Ondiepe ovenschotel invetten.

Bereidingswijze

In steelpan stukjes bleekselderij in de boter smoren tot ze zacht zijn. Soep, water of melk en peper aan toevoegen en verwarmen. Gekookte rijst in ovenschaal doen, laag ham erop, laag asperges daarop. Het geheel bedekken met het soepmengsel. Parmezaanse kaas erover strooien en in 20 minuten goed heet laten worden in de oven.

Serveertip

Lekker met stokbrood en een salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top