pease pudding

  • Engels, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Lies, deze is ongetwijfeld onweerstaanbaar. Ik heb hem zelf nog niet geprobeerd, maar
English cooking is vanzelfsprekend niet te versmaden.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
500 gr dry green split peas, soaked overnight, 600 ml water, 2 tablespoon
chopped fresh mint, 1 teaspoon sugar, 60 g butter, salt and pepper.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Drain and rinse the split peas and put them in a large sauce pan with the water, mint and
sugar. bring to the boil, cover the saucepan, and simmer very gently for 1-1 1/2 hours or
until the peas are tender. Drain well. rub the peas through a sieve (strainer) or work in a
food processor until smooth. Add the butter with some salt and pepper and blend evenly. Transfer the mixture to a warmed dish and serve immediately.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jitske_1 avatar
jitske_1

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten