1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Kip & Asperges In Citroensaus

Kip & Asperges In Citroensaus

  • Multi-cultureel, Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-10-1999

Ingrediënten 4 personen


400 gram dunne asperges, 400 gram kipfilet, 1 el boter, 4 tl bloem, 2 1/2 dl kippebouillon, 2 el citroensap, peper en zout naar smaak, peterselie.



Erg snel en heel lekkere combinatie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Asperges schoonmaken,in stukken van 5 cm snijden. Kipfilet in reepjes snijden.

Bereidingswijze

Boter in tefalpan smelten, kip over medium 6-8 minuten bakken. Uit de pan halen en warm houden. Bloem in de pan strooien en 1 minuut omscheppen met houten spatel. Bouillon, citroensap, zout en peper al roerend toevoegen. Asperges erbij en 6 minuten zachtjes doorkoken. Kip erbij en garneren met peterselie.

Serveertip

Goed met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top