1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Ei&Kaas Casserole

Ei&Kaas Casserole

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-10-1999

Ingrediënten 6 personen


2 uien gesneden, 1 el boter, 1 1/2 dl water, zout en peper, 3 dl melk, 6 hardgekookte eieren, 2 el maizena, 100 gram geraspte kaas, cayennepeper, 1 el paneermeel, 2 tomaten.



Fijn voor een buffet of brunch

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren in plakjes snijden, tomaten in dikke plakken snijden, oven voorverwarmen op 175 C.

Bereidingswijze

Uien in pan met boter en water laten koken totdat de uiten zacht zijn. Uien eruit scheppen, en in ovenvaste schaal overdoen. Plakejes ei erover verdelen. Maizena, gemengd met de melk, bij het overgebleven uienvocht doen en al roerend met een garde aan de kook brengen. Door laten koken voor 3 minuten. 3/4 van de kaas erbij en cayennepeper, over de uien en eieren gieten. De overgebleven kaas mengen met paneermeel en erover verdelen. Tomatenplakken langs de rand leggen en in de oven laten gratineren voor 20 minuten.

Serveertip

Lekker met geroosterd brood en/of croissants.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top