1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Appel-Bananenjam

Appel-Bananenjam

Door: jam_en_gelei

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-10-1999

Ingrediënten


3 bananen, 5 appels, 50 ml water, 1 tl kaneel, 500 gr geleisuiker speciaal.



Eigen recept, voor 3 potten van 250 ml

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. In pan doen, met kaneel bestrooien. Met 50 ml water overgieten, met staafmixer pureren. Bananen pellen, toevoegen en meepureren. Suiker toevoegen. Pan op gas zetten, mengsel al roerend aan de kook brengen. 2 minuten al borrelend laten koken. In schone potten scheppen, direct sluiten en 5 minuten op zijn kop zetten.



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jam_en_gelei
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top