1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. kaassoufle

kaassoufle

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-10-1999

Ingrediënten 4 personen


Boter, bloem, 4 eieren, 3 ons geraspte kaas,
peper, zout, bouillonblokje



Ouderwetse kaassouffle

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 C

Bereidingswijze

Maak een roux van boter, bloem, en bouillon (mag water met blokje zijn), klop langzaam tot gladde saus. Doe er 4 geklopte eidooiers bij, en de kaas.Haal van het vuur af, en vermeng met 4 stijfgeklopte eiwitten.Doe eerst 10 minuten in hete oven, daar na 15 minuten lager. Oven NIET openen i.v.m. inzakken.
Ook lekker met cantharellen erdoorheen (eerst gebakken)

Serveertip

Met puree en een groene salade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ineline


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ineline
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top