1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Saus
  5. Mosterd Saus

Mosterd Saus

  • Internationaal, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-10-1999

Ingrediënten


2 1/2 dl zure room, 4 el mayonaise, 2 el Franse mosterd, 1-3 tl mierikswortel (naar smaak) 2 groene lenteuitjes heel fijn gesneden.



Een koude saus voor dippen of bij vlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alles goed mengen en in de koelkast bewaren.

Serveertip

Lekker bij gehaktballetjes, borrelworstjes, rauwe groenten enz.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top