Wentelteefjes

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

Heerlijke wentelteefjes op mijn eigen manier.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
*4 boterhammen
*1 ei
*een scheut melk
*2 tl suiker
*1 tl kaneel
*boter om in te bakken
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Ontkorst de botterhammen.

Bereidingswijze

Klop in een wijde schaal het ei, de melk, de kaneel en de suiker. Leg de sneetjes brood met 1 kant even in het mengsel. Wentel ze en laat ze er met de andere kant even in liggen tot ze doorweekt zijn. Smelt in de koekenpan wat boter en leg de 4 sneetjes in de koekenpan. Bak deze botterhammetjes aan beide kanten op een niet te hoog vuur goudbruin.

Serveertip

Doe over de wentelteefjes nog wat kaneel en suiker.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

rosanne avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten