Vulling Voor Kerst-Gevogelte

  • Duits,
  • 10-20 min.

vulling voor bijv. eend/kalkoen/kip

Deel dit recept

Ingrediënten
150 gr (ganzen)lever, 150 gr gehakt, 90 gr broodkruimels, 1 el gehakte peterselie, snufje salie, snufje mint, 2 eieren, zout en peper, 60 gr walnoten, 90 gr rozijnen en krenten, 120 gr in stukjes gesneden appel en peer, 30 gr bloem
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenmachine

Bereidingswijze

Vermeng m.b.v. keukenmachine: lever, gehakt, broodkruimels, geklopt ei en bloem. Voeg noten, krenten en rozijnen en het fruit toe, meng erdoor. Vul hiermee het gevogelte.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kerst_pasen_pinkster avatar
kerst_pasen_pinkster

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten