1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kippenlevertjes
  6. uien gevuld met kippenlevertjes

uien gevuld met kippenlevertjes

Door: ellentje

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-10-1999

Ingrediënten 4 personen


4 grote uien
300 gr kippenlevertjes
1 kopje gekookte rijst
8 plakjes ontbijtspek
1 ei
20 gr boter
zout, peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de kippenlevertjes in ruim water even aan de kook, spoel ze af
onder de kraan en laat ze uitlekken.
Kook de uien in water en zout gedurende 15 minuten.
Snijd kapjes van de uien en hol ze uit.
Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de levertjes.
Voeg de uiresten, de rijst en het losgeklopte ei toe.
Maak het mengsel op smaak met peper en zout en vul hiermee de uien.
Verdeel het spek over de uien en plaats ze in een ingevette ovenschotel.
Zet de schotel 15 minuten in de oven (200 gr).

Serveer met sla en aardappelpuree.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top