1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. knoflookspaghetti waterkers

knoflookspaghetti waterkers

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-10-1999

Ingrediënten 6 personen


*300 gr. spaghetti, *90 gr. boter, *4 tenen knoflook, uit de knijper, *100 gr. takjes waterkers, *6 eetlepels geraspte parmesaanse kaas, *versgemalen zwarte peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in een ruime pan kokend water. Giet af, zet weg en houd warm.
Laat de boter smelten in een grote koekenpan en fruit er de knoflook 3-4 minuten in. Neem de pan van het vuur en voeg spaghetti, waterkers en Parm. kaas toe. Breng op smaak met zwarte peper en schep alles om. Dien onmiddellijk op.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francy_a
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top