Andijviesalade

  • Vegetarisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 andijvie (ijsbergsla)
1 grote appel (liefst met veel rood)
3 eelt rozijen
1 eetl pijnboompitten
3 augurken
1 tomaat
dressing: mayonaise, azijn, suiker, zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wel de rozijnen 10 minuten in lauw water en spoel ze af.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
Snijd de andijvie in heel dunne reepjes en was deze.
Was de appel (niet schillen), snijd hem in vieren, haal het klokkenhuis eruit en snijd de parten in stukjes.
Snijd de augurken in stukjes.
Meng alles door elkaar samen met de dressing en garneer met tomaat.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kerst_pasen_pinkster avatar
kerst_pasen_pinkster

Doorsturen

Home Recepten