Gevulde Kaas-Baconbroodjes

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  • 20-30 min.

Een lekker paasontbijt recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
4 voorgebakken weekendbroodjes, 100 gram geraspte kaas jong, 8 sprietjes knoflookbieslook, 3 takjes peterselie, 50 gram boter of margarine, 60 gram baconreepjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 gr.C. of gasovenstand 4. In broodjes 4 gelijke inkepingen maken tot bijn op bodem. In kommetje bieslook en peterselie fijnknippen. kaas erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Inkepingen in brood besmeren met boter en 2/3 deel van kaasmengsel. In elke inkeping 1/2 eetlepel baconreepjes scheppen. Broodjes dichtvouwen met aluminiumfolie en ca. 8 minuten in de oven bakken. Broodjes uit de oven halen en aluminiumfolie verwijderen. Bovenkant broodjes bestrooien met rest van kaasmengsel. Broodjes nog 3 ` 5 minuten in oven zetten tot kaas gesmolten is.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

angelique_l avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten