Gevulde Kaas-Baconbroodjes
- Nederlands, Feestmaaltijd
- 20-30 min.
Een lekker paasontbijt recept
Ingrediënten 4 recipe.people
4 voorgebakken weekendbroodjes, 100 gram geraspte kaas jong, 8 sprietjes knoflookbieslook, 3 takjes peterselie, 50 gram boter of margarine, 60 gram baconreepjesBenodigdheden
aluminiumfolieBereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 gr.C. of gasovenstand 4. In broodjes 4 gelijke inkepingen maken tot bijn op bodem. In kommetje bieslook en peterselie fijnknippen. kaas erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Inkepingen in brood besmeren met boter en 2/3 deel van kaasmengsel. In elke inkeping 1/2 eetlepel baconreepjes scheppen. Broodjes dichtvouwen met aluminiumfolie en ca. 8 minuten in de oven bakken. Broodjes uit de oven halen en aluminiumfolie verwijderen. Bovenkant broodjes bestrooien met rest van kaasmengsel. Broodjes nog 3 ` 5 minuten in oven zetten tot kaas gesmolten is.