1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde Kaas-Baconbroodjes

Gevulde Kaas-Baconbroodjes

Door: angelique_l

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-10-1999

Ingrediënten 4 personen


4 voorgebakken weekendbroodjes, 100 gram geraspte kaas jong, 8 sprietjes knoflookbieslook, 3 takjes peterselie, 50 gram boter of margarine, 60 gram baconreepjes


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie


Een lekker paasontbijt recept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 gr.C. of gasovenstand 4. In broodjes 4 gelijke inkepingen maken tot bijn op bodem. In kommetje bieslook en peterselie fijnknippen. kaas erdoor mengen. Op smaak brengen met peper. Inkepingen in brood besmeren met boter en 2/3 deel van kaasmengsel. In elke inkeping 1/2 eetlepel baconreepjes scheppen. Broodjes dichtvouwen met aluminiumfolie en ca. 8 minuten in de oven bakken. Broodjes uit de oven halen en aluminiumfolie verwijderen. Bovenkant broodjes bestrooien met rest van kaasmengsel. Broodjes nog 3 ` 5 minuten in oven zetten tot kaas gesmolten is.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelique_l
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top