1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Spice Mais

Spice Mais

Door: judithkoenderink

  • Mexicaans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-10-1999

Ingrediënten 4 personen


1 verse maiskolf per persoon - 125 gr boter - zakje taco-kruiden



Suikermais is verrukkelijk!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maiskolf schoonmaken en ca. 8 min. in ruim water koken. ondertussen boter zacht laten worden en mengen met de kruiden. maiskolven uit het water halen, droog deppen. kolven insmeren met de kruidenboter en kolf voor kolf in aluminiumfolie verpakken. nog ca. 15 minuten in een voorverwarmde oven van ca. 125-150 gr. nagaren. serveren met de rest van de kruidenboter.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van judithkoenderink
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top