1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. vitello tonnato

vitello tonnato

Door: ineline

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-10-1999

Ingrediënten 4 personen


1 blikje tonijn, mayonaise, droge witte wijn, knoflook 1 teen, verse zwarte peper, kappertjes, kalfsrollade, marjolein



Italiaans voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de kalfsrollade met de verse marjolein in de boter gaar. Prak de uitgelekte tonijn met een vork heel fijn. Doe wat mayonaise erdoor, en droge witte wijn (meer wijn dan mayonaise, alles beetje op gevoel). Goed roeren tot gladde saus. Voeg een halve teen fijngesneden knoflook toe, met vers gemalen peper, en roer de uitgelekte kappertjes erdoor. Doe er zout bij.

Serveertip

Laat kalfsrollade koud worden. Doe er de suas overheen, en garneer met (verse) kappertjes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ineline
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top