Parmesan Potato Rounds

  • Multi-cultureel, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-09-1999

Supersnel gemaakt.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 medium unpeeled red potatoes thinly sliced, 1 onion thinly sleced and separated into rings, 3 tbsp butter melted, 1/4 cup grated parmesan cheese, 1/4 tsp salt, 1/8 tsp pepper, 1/8 tsp garlic powder.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Preheat oven 230 C.

Bereidingswijze

Place half the potatoes in a greased 22 x 22 cm baking dish. Top with onion and remaining potatoes, drizzle with butter. Sprinkle with parmesan cheese, salt pepper and garlicpowder. Bake uncovered, at 230 C for 25-30 minutes or until potatoes are golden brown and tender.

Serveertip

Gaat goed met vlees van de barbecue of grill.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten