1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Parmesan Potato Rounds

Parmesan Potato Rounds

Door: izzy

  • Multi-cultureel, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-09-1999

Ingrediënten 4 personen


4 medium unpeeled red potatoes thinly sliced, 1 onion thinly sleced and separated into rings, 3 tbsp butter melted, 1/4 cup grated parmesan cheese, 1/4 tsp salt, 1/8 tsp pepper, 1/8 tsp garlic powder.



Supersnel gemaakt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Preheat oven 230 C.

Bereidingswijze

Place half the potatoes in a greased 22 x 22 cm baking dish. Top with onion and remaining potatoes, drizzle with butter. Sprinkle with parmesan cheese, salt pepper and garlicpowder. Bake uncovered, at 230 C for 25-30 minutes or until potatoes are golden brown and tender.

Serveertip

Gaat goed met vlees van de barbecue of grill.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van izzy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top