1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Zondag Brunch Casserole

Zondag Brunch Casserole

  • Multi-cultureel, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-09-1999

Ingrediënten 8 personen


Half pond ontbijtspek in stukjes gesneden, 1 ui gesneden, 1 groene paprika gesneden, 1 pond aardappelen in blokjes gesneden, 12 eieren, 1 kopje melk, 125 gram cheddar kaas, zout, peper en dille naar smaak.



Leuke schotel met gasten, ook lekker voor een buffet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm oven voor op 180 C. Je kan ook een restje gare aardappels gebruiken of de aardappels van te voren koken.

Bereidingswijze

In een grote koekepan, bak ontbijtspek langzaam uit. Giet het meeste vet af en voeg de uien, paprika en aardappels toe. Af en toe omscheppend, laat doorbakken op medium warmte totdat de aardappels gaar zijn, ongeveer 10-15 minuten (korter als je gare aardappels gebruikt). Klop eieren los in een grote kom met de melk. Roer de aardappelmix erdoor met de kaas en kruiden. Giet in een 22x33 cm ovenschotel. Bak onbedekt, 35-45 minuten totdat de eieren gaar zijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ina_can
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top