Wentelteefjes Uit De Oven
- Multi-cultureel, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
Zo makkelijk voor een gezellige brunch
Ingrediënten 3 personen
4 eieren, 125 ml melk, 4 el bruine suiker, 2 el jus d'orange, snufje nootmuskaat en kaneel, 6 dikke boterhammen (krentenbrood is ook heerlijk)Voorbereiding
In een rechthoekige ovenscotel, meng eieren, melk, bruine suiker, jus d'orange, nootmuskaat en kaneel. Leg de boterhammen hierin, draai om na 5 minuten. (nu kan het de koelkast in, afgedekt, als je dit de dag ervoor voorbereid). Verwarm oven 190 C.
Bereidingswijze
Bak wentelteefjes in de voorverwarmde oven voor 10 minuten, draai voorzichtig om en bak 10-15 minuten totdat ze goudbruin zijn.
Serveertip
Wij eten dit met (warme)maple syrup, jam, poedersuiker of fruit.