Wentelteefjes Uit De Oven

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.

Zo makkelijk voor een gezellige brunch

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
4 eieren, 125 ml melk, 4 el bruine suiker, 2 el jus d'orange, snufje nootmuskaat en kaneel, 6 dikke boterhammen (krentenbrood is ook heerlijk)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

In een rechthoekige ovenscotel, meng eieren, melk, bruine suiker, jus d'orange, nootmuskaat en kaneel. Leg de boterhammen hierin, draai om na 5 minuten. (nu kan het de koelkast in, afgedekt, als je dit de dag ervoor voorbereid). Verwarm oven 190 C.

Bereidingswijze

Bak wentelteefjes in de voorverwarmde oven voor 10 minuten, draai voorzichtig om en bak 10-15 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Serveertip

Wij eten dit met (warme)maple syrup, jam, poedersuiker of fruit.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ina_can avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten