1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-09-1999

Ingrediënten 4 personen


4 uien, 500 gram kipfilet, 4 eetlepels ketjap manis, 3 theelepels sambal, blikje tomatenpuree, blik perzikken, boter, event. maizena



Pilaf met kipfilet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui in ringen snijden, kipfilet in stukjes snijden

Bereidingswijze

Ringen ui fruiten in boter, stukjes kip toevoegen. Na 5 minuten ketjap, sambal, tomatenpuree, beetje vocht van perzikken, wat water toevoegen.
laten sudderen, en na 20 minuten stukken perzikken toevoegen. Eventueel saus binden met wat maizena.

Serveertip

Lekker met rijst en groene sla



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ineline


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ineline
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top