Kalfsoester Met Aubergine En Tomaat

  • Italiaans, Feestmaaltijd
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 30-09-1999

Prijzig maar dat proef je ook wel. Erg chique!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 grote kalfsoesters
bloem
60 gr boter
1 aubergine
1 grote tomaat
4 plakjes cheddar (smeltkaas)
2 tl oregano
zwarte peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de aubergine in dunne schijfjes.
Snijd de tomaat in 4 plakken
Verwarm de oven voor op 180 graden

Bereidingswijze

Bestuif het vlees met de bloem.
Verhit de boter in een koekenpan. Leg een enkele laag vlees erin. Bak beide kanten snel bruin ( /- 30 sec.), verwijder uit de pan.
Leg aubergine in de pan en bak beide kanten bruin. Verwijderen.
Leg een kalfsoester op een groot vel aluminiumfolie, leg er aubergine, tomaat en kaas op. Strooi oregano en peper erover.
Vouw de folie losjes om het vlees om een pakketje te maken. Vouw de folie bovenaan samen maar laat ruimte tussen folie en kaas.
Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze 20 min. in de oven.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

castello avatar
castello 28-11-1999

Lijkt me heerlijk, ga ik zeker proberen met de kerst

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten