Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Kalfsoester Met Aubergine En Tomaat

Kalfsoester Met Aubergine En Tomaat

Door: _prinsheerlijk_

  • Italiaans, Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-09-1999

Ingrediënten 4 personen


4 grote kalfsoesters
bloem
60 gr boter
1 aubergine
1 grote tomaat
4 plakjes cheddar (smeltkaas)
2 tl oregano
zwarte peper



Prijzig maar dat proef je ook wel. Erg chique!!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de aubergine in dunne schijfjes.
Snijd de tomaat in 4 plakken
Verwarm de oven voor op 180 graden

Bereidingswijze

Bestuif het vlees met de bloem.
Verhit de boter in een Koekenpan. Leg een enkele laag vlees erin. Bak beide kanten snel bruin ( /- 30 sec.), verwijder uit de pan.
Leg aubergine in de pan en bak beide kanten bruin. Verwijderen.
Leg een kalfsoester op een groot vel aluminiumfolie, leg er aubergine, tomaat en kaas op. Strooi oregano en peper erover.
Vouw de folie losjes om het vlees om een pakketje te maken. Vouw de folie bovenaan samen maar laat ruimte tussen folie en kaas.
Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze 20 min. in de oven.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van _prinsheerlijk_
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top