1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tapenade
  6. Italie: Kipfilet met tapenade

Italie: Kipfilet met tapenade

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-09-1999

Ingrediënten 4 personen


2 el olijfolie, 2 teentjes knoflook, 15 ontpitte zwarte olijven, 1/2 bosje peterselie, 4 kipfilets, 6 zongedroogde tomaten, 2 rode pepers, zout en (versgemalen) peper



Kipfilet met tapenade van olijven, knoflook en tomaat

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de kipfilets met peper en zout en bak ze in de olijfolie op hoog vuur aan.Voeg een fijn gehakt teentje knoflook toe en laat de kipfilets in 10 minuten zachtjes gaar bakken.Hak de resterende knoflook, de zongedroogde tomaten, de olijven, de peterselie en de rode pepers (zaadjes eerst verwijderen) fijn. Door elkaar mengen en over de kipfilets verdelen.Alles even goed doorwarmen met een deksel op de pan.

Serveertip

Geef er aardappelpuree en een frisse (tomaten)salade bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van annabee
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top