1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. sherwood/herman

sherwood/herman

  • Amerikaans,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 29-09-1999

Ingrediënten


*day 1:
1 tsp sugar, 2 cups warm water, 1 package active dry yeast, 2 cups flour.



Friendshipbread, een basis voor cake en brood recepten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Dissolve sugar in 1/2 cup of the warm water in a glass bowl. Sprinkle yeast into water, let stand 10 minutes. Stir in the remaining warm water and the flour. Beat until smooth. Cover tightly with plastic wrap and leave overnight at room temperature.

Bereidingswijze

**Day 2:
add 1 cup flour, 1 cup milk, 1/2 cup sugar. Cover loosely and put in the refrigerator.
***Day 3:
Stir a little until smooth, return to fridge.
****Day 4:
Stir again, return to fridge.
*****Day 5:
Add 1 cup flour, 1 cup milk, 1/2 cup sugar, return to fridge.
******Day 6 - 10: stir once a day.

Serveertip

Take 1 cup of Sherwood and give it to a friend along with the recipe. When Sherwood is down to 1 cup, feed him again as on the 2nd day. Continue the recipe to the 10th day. As long as someone in your circle of friends is growing him, there'll always be some Sherwood to share.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van izzy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van izzy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top