Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hete bliksem
  6. Hete bliksem

Hete bliksem

Door: evelyne13

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-09-1999

Ingrediënten 4 personen


2 kilo aardappelen, 1 kilo zoete appelen, 1/2 kilo zure appelen, boter, zout, peper, suiker



Appelstamp.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Aardappels en appels schillen, snijd ze in vieren. Zet de aardappelen op met weinig water en wat zout en breng het geheel aan de kook. Na 10 minuten de appelstukken erop leggen en verder alles zachtjes gaarkoken (ca. 30 min.). Maak de aardappelen en appels fijn en meng dit met de boter, zout, peper en wat suiker.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van evelyne13
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top